Nauč se klíčové principy partnerské komunikace a přeměň hádky na porozumění.

Každý vztah stojí na komunikaci. Ať už je váš vztah nový, nebo spolu žijete už roky, správná komunikace je tím, co rozhoduje, zda budete šťastní, nebo budete čelit nedorozuměním a hádkám. Komunikace je to, co rozhoduje, zda vztah vydrží nebo ne.

A možná si říkáte, že spolu mluvíte hodně, ale i přesto to nefunguje… Drobné neshody se snadno promění v obří konflikt. Ono totiž nezáleží jen na tom, zda ve vztahu spolu komunikujete, ale předvším na tom, jak komunikujete. Protože pokud pokaždé když chcete něco řešit, to skončí hádkou, ignorací nebo naštváním se, velmi rychle získáte pocit, že ten druhý vám vlastně ani nerozumí, nemá zájem řešit to, co je pro Vás důležité, a možná dokonce, že mu nezáleží na vztahu.

Každá hádka, konflikt zametený pod koberec je hřebíčkem do rakve vašeho vztahu. Pokud se hádáte, neznamená to, že je s vámi něco špatně, nebo s vaším vztahem… Je to jen o tom, že nevíte jiný způsob, jak řešit koflikty ve vztahu. Způsob komunikace je klíčový prvek, který vás ve škole nikdo nenaučil. A je teď na Vás to změnit.

V kurzu Partnerské komunikace objevíte techniky, které vám pomohou nejen lépe komunikovat, ale také hluboce porozumět svému partnerovi a snadněji zvládat každodenní situace. Naučte se, jak správně komunikovat a vybudujte si silný a láskyplný vztah plný vzájemného porozumění, důvěry a úcty. Buďte si vzájemně partnery, ne protivníky.

Proč je tento kurz právě pro vás?

  1. Méně hádek, více porozumění
  2. Praktické techniky pro každodenní komunikaci
  3. Posílení důvěry a respektu
  4. Zvládání emocí v klíčových momentech
  5. Okamžité výsledky v reálném životě

Přihlášením do kurzu získáš:

  • Možnost projít si kurzem se svým partnerem/partnerkou
  • Okamžitý přístup k veškerým materiálům.
  • Osvojíš si PPK (Principy partnerské komunikace)
  • 12+ animovaných lekcí plných informací a aha momentů
  • 12+ videokomentářů ke každé lekci
  • Praktické cvičení a techniky, které můžeš okamžitě aplikovat.
  • Modelové situace, které Ti pomohou vše jednodušše pochopit
  • Neomezený přístup do kurzu – všechny informace si můžeš projít vícekrát

Obsah kurzu:

Tento kurz vám dá nástroje, jak okamžitě zlepšit kvalitu komunikace ve vztahu. Ať už chcete předcházet zbytečným hádkám, lépe porozumět svému partnerovi, nebo posílit vzájemnou důvěru. Kurz vám nabídne konkrétní řešení pro problémy, které možná už dlouho přehlížíte, a pomůže vám vytvořit lepší atmosféru ve vztahu.

Proč do toho jít právě teď?

Kurz je nyní v předprodeji a můžeš tak do něj vstoupit za zvýhodněnou cenu. Jakmile bude kurz kompletní, předprodej skončí a cena se zvýší.

Předprodej končí 30.10.

Doživotní přístup

PŘEDPRODEJ 980